18-10-2017

Leders nyhedsbrev september 2017

Nyt fra HFO Byskolen

Personale:

Vi har pr. d. 1. august ansat pædagog Lene Clausen. Lene skal sammen med Lene Hansen varetage vores funktion med morgenåbent på Højen. Hun skal være her 7 timer pr. uge. Velkommen til Lene.

Der vil således være 2 faste medarbejdere, som er der hver dag til at modtage børnene om morgenen.

Vi har pt. også 2 pædagogstuderende på HFO Byskolen. Astrid og Philip er begge to på afdeling Bøgelund.

Kompetenceudvikling

Vi er nu gået i gang med årets kompetenceudvikling, som jeg beskrev i sidste nyhedsbrev. Vi har således i efteråret 3 pædagoger, som er gået i gang med pædagogisk diplomuddannelse på UCC. Vi har medarbejdere, som er gået i gang med basis kursus i idræt, leg og bevægelse, LP kursus og Mee book kursus. Vi skal ligeledes have HFO Byskolens medhjælpere, som har timer i skolen på kursus til november, og medarbejdere, der skal på kursus i science natur.

Så det er en bred vifte af kurser vi er i gang med og skal i gang med.

Vikarer

At vi har så mange folk på kursus betyder således også, at børn og forældre vil møde en del af vores dygtige vikarer, når der dækkes ind om eftermiddagen. Det drejer sig om Alex, Oliver, Sara, Christina og Morten. Flere af dem kender I i forvejen, og nogle har også været her som studerende.

Efterårsferie.

I efterårsferien i uge 42 har vi HFO 1 åbent fra 06.45-17.15. I denne uge er der er kun åbent i Vinkelhuset.

I  HFO2 Lindehuset er der åbent mandag og fredag fra 11-17. Tirsdag, onsdag og torsdag er vi på koloni i Jægerspris. Disse 3 dage er Lindehuset lukket.