Til forældre vedr. tilsynsforpligtelse:

Kommer jeres barn ikke i HFO 1 (er syg, har fri, er til fødselsdag o.a.), skal I give besked.

Går jeres barn i Vinkelhuset eller Dalen kan der lægges besked på vores telefonsvarer inden kl. 13 (dette for at reducere telefonopkald i vores åbningstid). Telefonnummeret er 40 40 57 69.

Går jeres barn på Bøgelund kan der ligeledes lægges besked på Bøgelunds telefonsvarer inden kl. 12. Nummeret er 72 32 78 41.

Hvis jeres barn ikke er kommet, ringer vi til jer, hvis vi ikke har fået besked.

Hvis jeres barn er syg, er det ikke nødvendigt at give besked hver dag; men det er vigtigt I ringer og raskmelder jeres barn.

For HFO 2 Lindehuset gælder, at personalet ikke har tilsynsforpligtelse. Der bliver således ikke ført tilsyn med om børnene kommer og går.